Besøg med hvalpekuld


Hvalpebesøg er et tilbud til opdrættere som ønsker at give deres hvalpekuld en spændende og stimulerende oplevelse i rolige og trygge rammer, inden hvalpene flytter til deres nye familier.


Når vi har besøg af hvalpekuld får hvalpene lov til at løbe frit i hele hallens træningsområde. Inden hvalpene ankommer forbereder vi området så der er ekstra mange ting som vækker hvalpenes nysgerrighed og eventyrlyst, og vi sikrer at hvalpene ikke kan bevæge sig ud fra træningsområdet.

Alle sanser er i spil når hvalpene går på oplevelse i området . Der er nye lyde, nye dufte, nye synsindtryk og mange forskellige slags underlag for de små poter.


Hallen er ikke opvarmet, temperaturen i hallen følger derfor årstiderne.
Der er jordbund i hallen. Forvent ikke at hvalpene er lige så rene når de tager hjem, som de var da de kom.


Hvalpe Voucher


Ved besøget får du 1 stk. hvalpevoucher pr. hvalp i kuldet. 

Hvalpevoucheren, som du kan lægge i hvalpemappen, giver hvalpens nye ejere 50 kr. i rabat ved bookning af en introtime.


Herunder finder du en liste over de oftest stillede spørgsmål vi får når vi får henvendelser vedr. besøg med hvalpekuld:

Hvor gamle skal hvalpene være for at komme på besøg i hallen?
Ved hvalpebesøg må du medbringe 1 kuld hvalpe (7 til 12 uger gamle), samt deres mor. 
Hvalpebesøg for kuld er udelukkende for hvalpe som endnu ikke er flyttet til deres nye hjem.

I 7 ugers alderen er hvalpene mest optaget af at følge med deres søskende rundt i hallen. De oplever meget via øjne og næse, men der går gerne noget tid inden de bevæger sig op på eksempelvis de små hængebroer, sansebaner og andre ting der er hævet lidt over jorden, og de følges gerne ad med en eller flere af deres søskende.

Når hvalpene er omkring de 8 uger eller ældre,  er de noget mere nysgerrige på de fysiske udfordringer. De lader sig udfordre af hængebroerne, kaster sig ud i boldbassinnet, og går selvstændigt på oplevelse på egen pote i trætunnel, sansebaner  og oplevelseskorridorer. 

Skal hvalpene være vaccineret inden besøget?
Vi stiller ikke krav til at hvalpene er vaccineret hvis de er under 8 uger, men deres mor skal naturligvis været dækket ind med "fuldt vaccinationsprogram".

Vaccinationspapirer skal kunne fremvises på forlangende.


Behøver hvalpenes mor være med ved besøget?
Vi har ikke noget krav om at hvalpenes mor skal være med under besøget. Det er vores oplevelse at de fleste moderhundene hygger sig gevaldigt under besøget, men der er også andre hundemødre der nyder et par timers hvalpefri derhjemme i stedet for. Det er ikke tilladt at træne med moderhunden (ej heller hvalpene) under besøget. Hun får lov til at snuse rundt og undersøge træningsområdet fuldstændigt som hun har lyst til.

Hvorfor må der kun være 3 personer med ved et besøg med hvalpekuld?
Vores erfaring viser, at hvis der er flere end 3 personer med ved besøget, så bliver der for meget uro omkring hvalpene, og det begrænser dem i selv at vælge hvor de vil bevæge sig hen og hvad de vil udforske.
Hvalpene skal have så meget ro som muligt for at kunne udforske hallen i eget tempo.

Vi ved godt, at hvalpekøberne meget gerne vil have lov til at opleve hvalpene i hallen, og derfor tilbyder vi at alle hvalpe får en "hvalpevoucher" med hjem til hvalpemappen. Denne voucher giver hvalpens nye familie rabat på en introtime hos Equility.

Har du børn med ved besøget, skal du være opmærksom på, at mennesker (børn såvel som voksne) ikke må færdes på opstillinger og redskaber i hallen. 

Skal hvalpene være i snor under besøget?
Nej, hvalpene skal IKKE være i snor. Træningsområdet er sikret så hvalpene ikke kan slippe ud derfra. Hvalpene skal naturligvis holdes under opsyn under hele besøget.

Hvalpenes mor skal føres i snor på vejen fra parkering og til hallen (flexline skal være kortet ind og låst af hensyn til husstandens øvrige dyr - høns, kat etc.). Vi tilbyder transport af hvalpene, i en stor vogn, på turen fra parkering til hal.


Hvad skal vi medbringe?

Prutteposer, vandskål (der er vandhane i hallen), samt line til hvalpenes mor.

Det kan være en fordel at medbringe en kasse, et bur eller et tæppe med "hjemlig duft". Hvalpene vil opsøge dette når de bliver trætte eller lige trænger til en lille pause. At have et lille stykke "hjem" med i hallen giver varme og tryghed under besøget.

Hallen er ikke opvarmet, så derfor er tæppe/kasse/bur vigtigt ved besøg i kolde perioder. 

Der er jordbund i hallen, så brug ikke tid på at vaske hvalpene inden besøget.


Ansvar

Du som har booket besøget er ansvarlig for hundenes (både hvalpe og moderhunds) trivsel, sikkerhed og sundhed under besøget.

Vær opmærksom på, at hallen er indrettet med henblik på træning af voksne hunde.

Du og dine gæster skal derfor holde godt øje med både hvalpene og deres mor under hele besøget.

Hvalpe som er ”meget fremme i skoene” kan finde på at kravle op på ting som de ikke har godt af at hoppe ned fra, og andre hvalpe ”smager” gerne på alt hvad de finder på deres vej.
Nogle hvalpe bliver hurtigere trætte end andre og skal måske have hjælp til at finde ro eller lidt tryghed i kendte hænder. Nogle hvalpe skal måske hjælpes til at finde frem til vandskålen. I kolde perioder er det vigtigt at holde øje med om en eller flere af hvalpene fryser.
I skal også samle op efter hvalpene hvis de besørger.


Hvordan bestiller jeg et besøg med hvalpekuld?

Brug vores kontaktformular eller send os en mail på Info@equility.dk
Vi har meget stor søgning til vores træningstilbud i øjeblikket, så bestil i god tid, så er der størst chance for at vi kan finde en tid til dig.
Det er IKKE muligt at booke tid til hvalpebesøg i perioden 16-21. maj 2024 (begge dage inklusiv) 


Ved bestilling skal du sende følgende oplysninger:

- Dit Fornavn og efternavn
- Dit telefonnummer og din e-mail adresse (bruges ikke i markedsføringsøjemed)
- Oplysninger om kuldet (race, alder, antal)
- Hvor mange personer der deltager (max. 3 personer)

- Skriv hvilke ugedage og tidspunkter det passer dig bedst. 


Nå vi har modtaget din henvendelse vil vi sende dig en eller flere ledige tider som bedst matcher dine ønsker, og du skal så svare tilbage hvilken af tider du gerne vil have.
Herefter vil du få tilsendt yderligere information vedr. betaling, mødetid og sted etc. Først når du modtager din bekræftelse er aftalen "i hus".

Hvad koster et besøg med hvalpekuld?


Prisen for et besøg med hvalpekuld er:
Hverdage kr. 500,00
Søn- og helligdage kr. 600,00
Priserne er inklusive moms. Varighed 50 minutter.

Tilmelding er bindende fra 7. dagen før aftalestart.