Besøg med hvalpekuld

Hvalpebesøg er et tilbud til avlere som ønsker at give deres hvalpekuld en spændende og stimulerende oplevelse i rolige og trygge rammer, inden hvalpene flytter til deres nye familier.


Når vi har besøg af hvalpekuld får hvalpene lov til at løbe frit i hele hallens træningsområde. Inden hvalpene ankommer forbereder vi området så der er ekstra mange ting som vækker hvalpenes nysgerrighed og eventyrlyst, og vi sikrer at hvalpene ikke kan bevæge sig ud fra træningsområdet.

Alle sanser er i spil når hvalpene går på oplevelse i området . Der er nye lyde, nye dufte, nye synsindtryk og mange forskellige slags underlag for de små poter.


Herunder finder du en liste over de oftest stillede spørgsmål vi får når vi får henvendelser vedr. besøg med hvalpekuld:

Hvor gamle skal hvalpene være for at komme på besøg i hallen?
Ved hvalpebesøg må du medbringe 1 kuld hvalpe (7 til 12 uger gamle), samt deres mor. 
Hvalpebesøg for kuld er udelukkende for hvalpe som endnu ikke er flyttet til deres nye hjem.

I 7 ugers alderen er hvalpene mest optaget af at følge med deres søskende rundt i hallen. De oplever meget via øjne og næse, men der går gerne noget tid inden de bevæger sig op på eksempelvis de små hængebroer, sansebaner og andre ting der er hæver lidt over jorden, og de følges gerne ad med en eller flere af deres søskende.

Når hvalpene er omkring de 8 uger eller ældre,  er de noget mere nysgerrige på de fysiske udfordringer. De tager gerne hængebroerne i fuld fart, kaster sig ud i boldebassinnet, og går selvstændigt på oplevels på egen pote i labyrint og oplevelsekorridorerne. 

Skal hvalpene være vaccineret inden besøget?
Nej, hvalpene skal ikke være vaccineret, men deres mor skal naturligvis været dækket ind med "fuldt vaccinationsprogram".

Behøver hvalpenes mor være med ved besøget?
Vi har ikke noget krav om at hvalpenes mor skal være med under besøget. Det er vores oplevelse at moderhundene hygger sig gevaldigt under besøget. Det er ikke tilladt at træne med moderhunden (ej heller hvalpene) under besøget. Hun får lov til at snuse rundt og undersøge træningsområdet fuldstændigt som hun har lyst til.

Hvorfor må der kun være 3 personer med ved et besøg med hvalpekuld?
Vores erfaring viser, at hvis der er flere end 3 personer med ved besøget, så bliver der for meget uro omkring hvalpene, og det begrænser dem i selv at vælge hvor de vil bevæge sig hen og hvad de vil udforske.
Hvalpene skal have så meget ro som muligt for at kunne udforske hallen i eget tempo.

Vi ved godt, at hvalpekøberne meget gerne vil have lov til at opleve hvalpene i hallen, og derfor tilbyder vi at alle hvalpe får en "hvalpevoucher" med hjem til hvalpemappen. Denne voucher giver hvalpens nye familie rabat på en introtime hos Equility.

Skal hvalpene være i snor under besøget?
Nej, hvalpene skal IKKE være i snor. Træningsområdet er sikret så hvalpene ikke kan slippe ud derfra. Hvalpene skal naturligvis holdes under opsyn under hele besøget.
Det kan være en fordel at medbringe en kasse, et bur eller et tæppe med "hjemlig duft". Hvalpene vil opsøge dette når de bliver trætte eller lige trænger til en lille pause. At have et lille stykke "hjem" med i hallen giver tryghed under besøget.


Hvordan bestiller jeg et besøg med hvalpekuld?

Brug vores kontaktformular eller send os en besked via Facebook Messenger, eller en mail på Info@equility.dk

Ved bestilling skal du sende følgende oplysninger:

- Dit Fornavn og efternavn
- Dit telefonnummer og din e-mail adresse (bruges ikke i markedsføringsøjemed)
- Olysninger om kuldet (race, alder, antal)
- Hvor mange personer der deltager (max. 3 personer)

- Skriv hvilke ugedage og tidspunkter det passer dig bedst


Nå vi har modtaget din henvendelse vil vi sende dig en eller flere ledige tider som bedst matcher dine ønsker, og du skal så svare tilbage hvilken af tider du gerne vil have.
Herefter vil du få tilsendt yderligere information vedr. betaling, mødetid og sted, hvad du skal medbringe etc. Først når du modtager din bekræftelse er aftalen "i hus".

Hvad koster et besøg med hvalpekuld?

Pris og betingelser for brug af hallen finder du her.Sidst opdateret juni 2022