Generelle betingelser

Aflysning / udeblivelse

Introtimer:
Introtimer skal forudbetales, og tilmelding til disse er bindende. Efter betaling kan Introtrimen ikke flyttes, og ved afbud betales deltagergebyret ikke retur.


Selvtræning og Coachingtimer:
Kan frit ændres eller aflyses indtil 24 timer før aftalestart.
Ved afbud, ændring af antal timer eller antal deltagere, senere end 24 timer før aftalestart skal det bekræftede beløb for aftalen betales inden udgangen af aftaledagen.

Du kan ikke overdrage din tid til en anden person uden forudgående aftale med Equility.

Ved gruppearrangementer eller leje over 2 timer, er der særlige regler for aflysning. Disse vil blive beskrevet ved fremsendt tilbud.


Reserverede bookninger kan fra Equilitys side aflyses hvis hallen udlejes til heldagsarrangementer, eller hvis Equility skulle blive ramt af sygdom eller nationale/regionale restriktioner. Hvis Equility aflyser tilbydes en erstatningstid. Er det ikke muligt at finde en erstatningstid inden for rimelig tid, tilbagebetales forudbetalte beløb.


Ankomst og parkering


Ring på klokken ved lågen i indkørslen/parkering når du er ankommet, men gå ikke ned til hallen før end du er blevet hentet ved lågen.


Lad din hund blive i bilen, eller vent på cykelstien ved indkørslen indtil den forrige hund har forladt hallen og er blevet sat i bilen.


Udvis respekt for vores private ejendom. Lad ikke din hund tisse på postkasse, vægge, blomsterkrukker, hønsehus, krydderurter etc. på vej ned til hallen.


Equilitys personale har til enhver tid ret til at opholde sig i hallen. Har du en særlig grund til at I ikke vil forstyrres, eksempelvis  hvis din hund er meget sensitiv og utryg ved fremmede mennesker skal du give besked herom ved ankomst.


Ansvar
Træning i hallen og de omkringliggende arealer er for egen risiko, og Equility kan ikke drages til ansvar for skader på hund eller fører.


Det er den person som har booket aftalen som er ansvarlig for, at alle deltagere/tilskuere overholder de gældende regler.


Antal hunde

Ved Introtimer må hver fører medbringe 1 hund.

Ved selvtræning kan du medbringe så mange hunde du vil, men der må ikke på noget tidspunkt være mere end 4 hunde i hallens træningsområde på samme tid.
Fri leg i høj fart mellem flere hunde er ikke tilladt i træningsområdet i hallen.

Betaling

Introtimer, besøg med hvalpekuld samt leje der strækker sig over mere end 2 fortløbende timer, skal betales forud.  Oplysninger vedr. mobilepay/kontonummer samt betalingsfrist fremsendes med bekræftelsen.

Ved selvtræning foretrækker vi at du betaler på dagen når du er i hallen. Du kan betale kontant eller via mobilepay. Betaling sker, hvis intet andet er aftalt, lige inden hallen forlades. 


Booking

Introtimer, besøg med hvalpekuld og Coaching bestilles via kontaktformular her på vores website.

Brugere som HAR deltaget i en Introtime tidligere kan bestille tid til selvtræning via vores oline bookingsystem.


Alle som deltager i selvtræning af hund, skal forudgående have deltaget i en Introtime.
Når du booker en tid skal du altid oplyse hvem bookningen omfatter.
Oplys navn på alle hundeførere som er omfattet af den aktuelle aftale.
Hvis der kommer tilskuere med skal antal oplyses inden ankomst.

BEMÆRK - alle bekræftelser sendes via mail. Har du ikke modtaget en mail med bekræftelse på din aftale, så er aftalen ikke din.


Børn
Børn i alderen 10 til 16 kan deltage i en Introtime sammen med en voksen som enten har deltaget i en Introtime, eller som deltager sammen med barnet i Introtimen.

Ved leje af hallen til selvtræning skal børn under 16 år altid være ifølge med en voksen person som tidligere har deltaget i en Introtime.

Børn må ikke klatre på opstillingerne/redskaberne eller bruge hallen som legeplads.

Forsikring og vaccination.
Det er ejerens/førerens ansvar at enhver hund de træner/medbringer i hallen er vaccineret mod de mest almindelige og smitsomme sygdomme, samt at hunden naturligvis skal være ansvarsforsikret. Tjek selv med dit forsikringsselskab om det kræver udvidet forsikring at træne et sted som hos Equility.

Det kan til enhver tid kræves, at du viser dokumentation for at hunden er korrekt vaccineret og forsikret.
Har hunden utøj, eller er den syg (kennelhoste, diarré, giardia, hjerte/lungeorm eller lignende), medtages den selvfølgelig ikke på matriklen.


Liner og seler

Din hund skal føres i line på vej til og fra hallen samt i den første del af hallen som ikke er træningsområde.
Brug af flexliner er ikke tilladt til og fra hallen, samt inde i hallen.

Leg

Hallen må ikke bruges til "fri leg" mellem flere hunde. 


Løbetid

Hunhunde i løbetid er velkomne, men de skal bære løbetidsbukser så længe de er i hallen. 

Nosework
Du må gerne, dog kun efter forudgående aftale, træne nosework i træningsområdet, men brug kun hydrolat og duftene skal være placeret i beholdere. Brug af olier og filtdutter er ikke tilladt. 
Det er IKKE tilladt at træne nosework i den del af hallen som ikke er træningsområde.


Redskaber og inventar

Forhindringerne og opstillingerne er kun for hunde. Mennesker må IKKE færdes på disse.

De små redskaber som ligger til rådighed som eksempelvis bolde, figurantdyr, balance redskaber etc. er IKKE hundelegetøj. Hvis din hund bider nogle af disse effekter i stykker skal du straks informere os herom.


Efterlad hallen som du gerne vil modtage den. Ryd op efter dig, stil de ting på plads som du har flyttet rundt på.

Efterlad ikke godbidder rundt omkring i træningsområderne og på opstillinger og redskaber. Det forstyrrer træningen for de næste hunde, og kan være til stor gene for vores gæster hvis hunde lider af allergi.

Rengør gerne vandskålen med kogende vand hvis du har benyttet den.
Af sikkehedshensyn beder vi dig om ikke at efterlade elkedlen uden vand.

Finder du fejl på inventar eller udstyr, så SKAL du give besked herom så vi kan få fejlene udbedret.


Rygning

Rygning er ikke tilladt i hallen. Ryger du udendørs bede du tage dine cigaretskodder med hjem.


Tid

Den faktiske lejetid af hallen er 55 minutter. Du skal forlade hallen senest 5 minutter i "hel".

Tilskuere
Du må gerne have et begrænset antal tilskuere med ved selvtræning, men ikke ved Introtimer og Coaching.
Du skal give besked inden ankomst hvis du har tilskuer(e) med, og disse må ikke ikke deltage i træningen med hunden/hundene, og må ikke medbringe egen hund(e).
Når du booker tid i vores online bookingsystem er der et felt hvor du kan oplyse at du har tilskuere med.


Toilette etikette
Din hund skal være luftet inden ankomst.

Tisser din hund i/på boldebassinnet, på tæpper, måtter eller områder hvor der ligger presenning på eller under (eksempelvis sansebanen) beder vi dig om at tørre det ramte område af med aftørringspapir, og så give besked til Equilitys personale når du forlader hallen, så vi kan få effekterne ordentligt rengjort,.

Vi har 2 beholdere til fyldte hundeposer i hallen, brug denne frem for vores affaldbeholdere i indkørslen.

Vær særligt opmærksom hvis du har flere hunde med i hallen, og hvis en eller flere af hundene går omkring uden dit opsyn, så bedes du lave en grundig afsøgning af træningsområdet og sørge for at fjerne eventuelle efterladenskaber. 


Undervisning

Equilitys faciliteter udlejes ikke til nogen form for kommerciel brug. 

Det er ikke tilladt at udøve undervisning når du lejer vores Faciliteter, og det er ikke tilladt at medbringe hunde som du har i træning for kunder/klienter.Retningslinjer sidst revideret d. 23-04-2023