Kom til Sjov & spas dag - Forårs arrangement hos Equility!

Vi gør det igen!


For fjerde år i træk afholder Equility vores populære hundeevent, Sjov & Spas for hund og fører.
Vi vil gerne invitere dig og din hund til en sjov og lærerig oplevelse med masser af finurlige udfordringer og inspirerende opgaver, og du må naturligvis gerne tage familien med.

Dato og tid


Lørdag d. 27. maj, søndag d. 28. maj og mandag d. 29. maj 2023 (Pinse) OBS - OBS!! Ikke flere ledige pladser

Starttider hvert tyvende minut fra kl. 9:00 til kl. 16:00 (forventet varighed pr. deltager 1 til 1,5 time måske lidt mere hvis i er to "hundeteams" som går ruten sammen)


Opgaverne


Rundt omkring på Equilitys store grønne arealer vil vi have opsat en række poster som deltagerne skal finde frem til, og ved hver post har vi beskrevet en sjov opgave, som hund og fører skal løse i fællesskab.


Opgaverne vil være meget forskellige, men de er skruet sådan sammen, så alle kan være med, uanset tidligere erfaring.  
Det er vores mål at du og din hund skal gå herfra, trætte og glade og med ny inspiration til alternative og sjove aktiviteter.


Sjov og spas dagen er IKKE en konkurrence. Du får ikke points, og du skal ikke gennemføre opgaverne på hurtigst mulig tid.
Det vigtigste er at ALLE, både hunde, førere og eventuelle tilskuere, får en god, sjov og inspirerende oplevelse.


Enkeltstarter.

Sjov & Spas arrangementerne afholdes med enkeltstarter.

Vi sender deltagerne afsted med 20 minutters mellemrum. Dette sikrer at der hele tiden vil være god plads mellem deltagerne.
Det giver ro for hundene, og sikrer at der også er plads til de hunde som har lidt udfordringer med at være blandt fremmede hunde eller mennesker.

Et hold består af 1 eller 2 hunde med deres fører(e) og evt. heppekor/familie/fans etc.
Max. 1 hund pr. hundefører.


Vi vil klart anbefale at deltage 2 hundeførere med hver sin hund. Erfaringer fra de foregående år viser at deltagerne synes at det er SUPER sjovt at se hinanden løse opgaverne.


Equility sætter IKKE 2 fremmede hunde sammen. Det er helt frivilligt om man ønsker at deltage alene, eller om man vil dele oplevelsen med en god ven, ægtefælle, kæreste, barn el. lign. (af tidshensyn kan der max være 2 hunde pr. starttid )

Pris

Prisen for deltagelse for 1 hund m. 1 fører er kr. 250,00
Prisen er pr. hund, og der skal være en primær fører til hver hund.
Det er tilladt at tage famile eller venner med som tilskuere.


Tilmelding:


Tilmelding er bindende og skal forudbetales straks du har fået reserveret/bekræftet en tid. Betaling kan ske via mobilepay eller kontonummer. Disse oplyses forud for betaling.
Når din deltagelse er bekræftet og du har betalt, kan du ikke aflyse din tid eller få tiden rykket til et andet tidspunkt. 


Du kan reservere en tid via vores tilmeldingsformular (klik her for at udfylde). OBS!!! IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
Vi har travlt i øjeblikket, så vi henstiller til at man bruger kontaktformularen til reservation af Sjov & Spas tiderne frem for telefonopkald.

Når vi har modtaget din henvendelse via kontaktformularen, sender vi dig en bekræftelse med et startidspunkt, en faktura og diverse praktiske oplysninger. Pladserne fordeles efter ”først til mølle” princippet.

Passer den fremsendte starttid dig ikke, skal du melde tilbage hurtigst muligt. Overskrides den oplyste betalingsfrist, vil din tid bliver frigivet til andre der måtte være interesseret.

Vi glæder os til at give jer en fantastisk oplevelse.