Priser


På grund af Corona situationen er det lige nu ikke muligt at booke tid til Introtimer indendørs, men du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have besked når vi ved hvornår vi starter op med disse igen


Introtime indendørs i hallen (kan bookes for max. 2 personer og max 1 hund pr. person) :
1 person med 1 hund 250,00
2 personer med 1 hund 350,00


Læs mere om introtimer her.

Introtime på hold:

1 person med 1 hund 250,00
2 personer med 1 hund 350,00


Læs mere om Introkurserne på hold og find ledige datoer her


Det er som udgangspunkt ikke tilladt at medbringe tilskuere ved introtimerne. Har du særlige grunde til at du skal have en ledsager med, så kan det tillades efter forudgående aftale.

Standard bookning (selvtræning) pr. time: 

1-2 personer 150,00

3 personer 200,00

4 personer 250,00 


Hallen bookes til selvtræning, dvs. uden hjælp og vejledning fra Equility.

Du kan maksimalt booke to fortløbende timer som standard booking. 


Der er ikke noget "loft" over antallet af hunde I må medbringe, men der må ikke være mere end 4 hunde i hallen på samme tid.


Alle hundeførere omfattet af bookningen SKAL forudgående have deltaget i en introtime og været registreret som fast bruger af hallen.
Tilskuere har kun adgang efter forudgående aftale med Equility.

Denne pris er udelukkende for privat personerCoaching for 1 person/hund pr. time: 300,00

På grund af Corona situationen er det lige nu ikke muligt at booke tid til Coachingtimer indendørs i hallen, men du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have besked når vi ved hvornår vi starter op med indendørs Coachingtimer igen.

Individuel rådgivning og vejledning til hvordan du og din hund får det bedste ud af træningen ii hallen.


Savner du inspiration til træningen, er din hund ikke helt tryg når i træner i hallen, kunne du godt tænke dig at din hund kunne slappe lidt mere af og have mindre fart på når i træner?


Vores coaching tager altid udgangspunkti den enkelte hund og fører, og vi tilrettelægger vejledningen efter dine individuelle ønsker og behov.Mor og hvalpebesøg pr. time: 250,00 (max. 3 personer)

Er du avler, og ønsker du at give dit hvalpekuld en god og stimulerende oplevelse inden hvalpene skal flytte hjem til deres nye familier, så er det muligt at leje hallen så hvalpene sammen med deres mor kan gå på oplevelse i hallen.
Du behøver ikke at have deltaget i en Introtime for at kunne leje hallen til hvalpebesøg.Færdigpakkede arrangementer

For større grupper arrangerer vi gerne opgavebaserede arrangementer som primært afholdes på vores udendørs arealer. For nærmere info om denne type arrangementer skal du kontakte os via vores kontaktformular.


Sidst opdateret 4. april 2021