Priser

Introtime pr. time: 

På grund af Corona situationen er det lige nu ikke muligt at booke tid til Introtimer, men du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have besked når vi ved hvornår vi starter op med Introtimerne igen


1 person med 1 hund 250,00

2 personer fra samme husstand med 1 fælles hund 300,00

2 personer og 2 hunde 400,00


Ved introtimen får du en grundig gennemgang af Equilitys failiteter, samt individuel rådgivning og vejledning til hvordan du og din hund får det bedste ud af jeres træning i hallen.


Vi foretrækker selv at afholde introtimerne som 1:1 fordi træneren på den måde kan give deltageren sin fulde opmærksomhed, for at give ham/hende de bedste forudsætninger for at få succes med træningen i hallen fremover.

Hvis man har en lidt usikker hund, en meget ung hund eller hvis hverken hund eller ejer har trænet nogen form for balance/kropskontrol tidligere anbefaler vi altid at man kun deltager 1 person med 1 hund i en Introtime.


Deltagelse i introtime er forudsætningen for at du efterfølgende kan booke hallen til selvtræning.
Læs mere om introtimer her.

Standard bookning (selvtræning) pr. time: 

1-2 personer 150,00

3 personer 200,00

4 personer 250,00 


Hallen bookes til selvtræning, dvs. uden hjælp og vejledning fra Equility.

Du kan maksimalt booke to fortløbende timer som standard booking. 


Der er ikke noget "loft" over antallet af hunde I må medbringe, men der må ikke være mere end 4 hunde i hallen på samme tid.


Alle hundeførere omfattet af bookningen SKAL forudgående have deltaget i en introtime og været registreret som fast bruger af hallen.
Tilskuere har kun adgang efter forudgående aftale med Equility.

Denne pris er udelukkende for privat personer

Coaching for 1 person/hund pr. time: 300,00

På grund af Corona situationen er det lige nu ikke muligt at booke tid til Coachingtimer, men du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have besked når vi ved hvornår vi starter op med Coachingtimerne igen

Individuel rådgivning og vejledning til hvordan du og din hund får det bedste ud af træningen ii hallen.


Savner du inspiration til træningen, er din hund ikke helt tryg når i træner i hallen, kunne du godt tænke dig at din hund kunne slappe lidt mere af og have mindre fart på når i træner?


Vores coaching tager altid udgangspunkti den enkelte hund og fører, og vi tilrettelægger vejledningen efter dine individuelle ønsker og behov.


Pt. er det ikke muligt at booke hallen til arrangementer.

For større grupper arrangerer vi gerne opgavebaserede arrangementer som primært afholdes på vores udendørs arealer. For nærmere info om denne type arrangementer skal du kontakte os via vores kontaktformular.


Sidst opdateret 4. januar 2021