Det starter med en prøvetime

Alle der vil booke hallen skal i første omgang møde op til en prøvetime. Ved dit første besøg vil en person fra Equility være til stede for vise rundt i hallen og besvare de spørgsmål du måtte have og vi giver gerne et godt råd med på vejen i det omfang der er brug for det.


En prøvetime kan bookes for 1 person og 1 hund.  


Første gang din hund er i hallen vil den formentlig blive meget påvirket af de ny omgivelser, duftene og måske også af lyden fra blæst og regn mod hallens ståltag.
Forvent ikke at din hund skal forcere alle forhindringer fejlfrit første gang, men forkuser på at give din hund en RIGTIG god oplevelse. Mange kunder fortæller at deres hund er langt mere fokuseret (og modig) anden gang den er til træning i hallen.


Husk at medbringe MANGE og gerne meget interessante godbidder. De bedste resultater får man ved ikke at være fedtet med belønningen.


En times træning begynder altid på det hele klokkeslæt, og du bedes forlade hallen 55 minutter før endt tid.

Hallen, og adgangsvejen hertil, skal således være klar til næste bruger ved bookingstart på næste hele time.


Efter du har haft en prøvetime i hallen, vil du få adgang til den lukkede gruppe for faste brugere.

Medlemmer af gruppen er velkommen til at dele billeder og fortællinger om deres oplevelser i hallen, og Equility vil bruge gruppen til at informere om nye tiltag, ændring af regler og betingelser samt annoncering af fremtidige events.


Bookning af prøvetime bestilles via Facebook/messenger besked til Equility, har du ikke en Facebook konto kan du også skrive til adressen info@equility.dk

Oplys dit telefonnummer og hvilke dage du har bedst tid, så vil vi skrive tilbage så hurtigt som muligt.
Du må meget gerne fortælle lidt om din hund/hunde, samt oplyse om I har erfaring med at træne balance/kropskontrol. Skriv også gerne hvad I træner til dagligt.

Adresse

Nærmere adresse oplyses ved bookning. Equility ligger i Gørløse. Der er Bus (600S) og tog i 10 minutters gå afstand.


Afregning
Afregning foretages ved ankomst kontant eller via Mobile Pay. Vi kræver ikke forudbetaling, men forventer at aflysninger foretages minimum 24 timer før bookingstart.

Pris og betingelser for brug af hallen
Finder du via menuen Booking øverst her på siden.


Sidst opdateret 28. juni 2020Copyright © All Rights Reserved