Det starter med en introtime

Alle som vil booke hallen skal i første omgang møde op til en introtime . 
På grund af Corona situationen er det lige nu ikke muligt at booke tid til Introtimer, men du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have besked når vi ved hvornår vi starter op med Introtimerne igen

Ved dit første besøg vil du få en rundvisning samt en grundig gennemgang af og introdution til hallens faciliteter samt individuel rådgivning og vejledning til hvordan du og din hund får det bedste ud af jeres træning i hallen. Vores intro tager altid udgangspunkt i den enkelte hund og fører, og vi tilrettelægger vejledningen efter jeres individuelle ønsker og behov.

Regn med at en del af tiden går med rundvisning og grundlæggende information, samt til introduktion til hallens forskellige udfordringer, hvorfor den faktiske træningstid ligger på ca. 30 minutter.


En introtime kan bookes for 1 person og 1 hund.
Hvis i er et par fra samme husstand, og har i kun en hund som i begge ønsker at træne i hallen, så kan i godt deltage i en prøvetime sammen. 

Første gang din hund er i hallen vil den formentlig blive meget påvirket af de ny omgivelser, duftene og måske også af lyden fra blæst og regn mod hallens ståltag.
Forvent ikke at din hund skal forcere alle forhindringer fejlfrit første gang, men fokuser på at give din hund en RIGTIG god oplevelse. Mange kunder fortæller at deres hund er langt mere fokuseret (og modig) anden gang hunde kommer til træning i hallen.


Husk at medbringe MANGE og gerne MEGET interessante godbidder. De bedste resultater får man ved ikke at være fedtet med belønningen, og ved ikke at forvente mere af hunden end den kan overskue.


Når du har deltaget i en  introtime i hallen, vil du få adgang til den lukkede gruppe for faste brugere.

Medlemmer af gruppen er velkommen til at dele billeder og fortællinger om deres oplevelser i hallen, og Equility vil bruge gruppen til at informere om nye tiltag, ændring af regler og betingelser samt annoncering af fremtidige events.


Bookning af introtime bestilles via Facebook/messenger besked til Equility, har du ikke en Facebook konto kan du også skrive til adressen info@equility.dk

Vi oplever i øjeblikket stor interesse for at komme til Introtime i weekenderne. Derfor skal du regne med, at hvis du vil booke en Introtime i en weekend, så er der minimum 2 til 3 ugers ventetid.

Oplys dit telefonnummer og hvilke dage du har bedst tid, så vil vi skrive tilbage så hurtigt som muligt.
Du må meget gerne fortælle lidt om din hund/hunde, samt oplyse om I har erfaring med at træne balance/kropskontrol. (Det er IKKE en forudsætning at i har prøvet det før). Skriv også gerne hvad I træner til dagligt.

Adresse

Hovedvejen 1.B. 3330 Gørløse. Der er Bus (600S) og tog i 10 minutters gå afstand.

Åbningstider:
Vi har kun åbent efter forudgående aftale.

Mandag til fredag 08:00 - 20:00 (Introtimer 10:00-17:00)

Lørdag, søndag og helligdage 10:00 - 20:00 (Introtimer 10:00-16:00)


Afregning
Afregning foretages ved ankomst kontant eller via Mobile Pay. Vi kræver ikke forudbetaling, men forventer at aflysninger foretages minimum 24 timer før bookingstart.

Pris og betingelser for brug af hallen
Finder du via menuen Booking øverst her på siden.

Hvis du er nysgerrig på hvad andre synes om oplevelsen ved deres introtime, så tag et kig på vores anbefalinger på Facebook.


Sidst opdateret 4. januar 2021