NB! Tryk F5 for at sikre at du ser den nyeste version af vores betingelser


Affald

Du må ikke smide spiseligt affald i de store affaldsbeholdere i hallen. Spiseligt affald tiltrækker uønskede gæster. Benyt spanden til hundeposer, den tømmer vi dagligt. Emballage der har indeholdt godbidder, skinkestykker, rester fra middagsbordet etc. skal pakkes i en "hundepruttepose" og smides i den lille spand ved indgangen til træningsområdet.


Aflysning / udeblivelse
Aflyser du senere end 24 timer før bookning start skal du betale for den aflyste aftale inden midnat på aftaledagen.
Udeblivelse uden afbud medfører ekskludering fra den lukkede gruppe, samt krav om forudbetaling ved fremtidige bookninger. 
Hvis du, senere end 24 timer før bookingstart, ønsker at ændre din aftale til en anden dag, eller et andet tidspunkt, betragtes dette som en aflysning af din oprindelige aftale, og du vil skulle betale for begge aftaler.

Ved gruppearrangementer er der særlige regler for aflysning. Disse vil blive beskrevet ved fremsendt tilbud.

Reserverede bookninger kan fra Equilitys side aflyses hvis hallen udlejes til heldagsarrangementer, eller hvis Equility skulle blive ramt af sygdom..


Ankomst og parkering
Ved ankomst skal du, med mindre andet er aftalt, blive på parkeringspladsen i indkørslen indtil du bliver hentet. 
Hvis den forrige kunde ikke har forladt hallen endnu, så vent med at tage din hund ud af bilen indtil den forrige kundes hund er sat i bilen.
Er du ikke i bil, kan du og din hund vente på cykelstien indtil forrige deltagers hund er sat i bilen.

Der er plads til tre biler i indkørslen, ellers kan du parkere langs vejen (den er lukket længere ude, så der er ikke meget trafik) men spær ikke cykelstien. Kommer du som den første, så sørg for at der er plads til to biler mere i indkørslen.

Gå ikke ned til hallen før end du er blevet hentet. Hvis vi ikke har kunder i hallen går vores egne hunde måske løs på grunden.


Ring gerne på klokken der sidder på stolpen til højre for lågen. På den måde ved både vi, men også kunden der har lejet hallen før dig, at du er ankommet.
Hvis du er i god tid, så ring gerne, men forvent ikke at blive hentet før den aftalte tid. Er der ingen kunder i hallen henter vi dig når du ringer.

På turen fra parkeringspladsen og til hallen og retur bedes du, så vidt muligt og af hensyn til husstandens egne dyr, undlade at stoppe op foran vores udestue og foran hønsegården. Hønsene bliver stressede hvis de flere gange dagligt bliver brugt til "socialisering" af hunde. .

Hold helt ud mod træerne i den side der vender væk fra "privaten".
Vi er glade for de store tujaer der står foran huset, og henstiller til at du ikke lader din hanhund markere op af disse.


Hvis du har flexline på din hund på vej ned mod hallen SKAL denne holdes kort og bremset.


Ansvar
Træning i hallen og de omkringliggende arealer er for egen risiko, og Equility kan ikke drages til ansvar for skader på hund eller fører.


Hvis i er flere der deler en halbookning, så er det er altid den person der har foretaget bookningen af hallen som er ansvarlig for at informere de øvrige deltagere om vores regler og retningslinjer. Ved selvtræning SKAL ALLE personer der træner i hallen tidligere have deltaget i en Introtime.

Du kan ikke overdrage din bookning til andre uden forudgående aftale med Equility.


Der er mange genstande i hallen som hundene kan komme til skade på ved forkert brug. Det er altid hundeføres ansvar at vurdere om hunden er klar til at bruge hallens udfordringer. Ved introtimen vil vi altid oplyse om hvor du skal være særlige forsigtig og opmærksom.


Antal hunde

Der må ikke på noget tidspunkt være mere end 4 hunde i træningsområdet på samme tid.

Betaling
Du kan betale kontant eller via mobilepay. Betaling sker, hvis intet andet er aftalt, altid ved ankomst. Betal gerne samlet når i er flere der træner sammen og benytter Mobile Pay


Booking

Når du foretager en standardbooking skal du oplyse navn på alle de personer som møder op. Både hundeførere og eventuelle tilskuere.
Alle som træner hund i hallen ved en standardbookning skal forudgående have deltaget i en Introtime.


Børn

Børn under 16 kan deltage i en Introtime sammen med en voksen som enten har deltaget i en Introtime, eller som deltager sammen med barnet i Introtimen.

Ved leje af hallen til selvtræning skal børn under 16 år skal altid være ifølge med en voksen person som tidligere har deltaget i en Introtime.

Børn må ikke klatre på opstillingerne/redskaberne eller bruge hallen som legeplads.


Corona

Under så længe der ikke er styr på Corona situationen skal du altid holde dig opdateret med vores gældende Corona restriktioner og anbefalinger før du møder op til din aftale. Du finder dem her

Forsikring og vaccination.

Det er ejerens/førerens ansvar at enhver hund de træner/medbringer i hallen er vaccineret mod de mest almindelige og smitsomme sygdomme, samt at hunden naturligvis skal være ansvarsforsikret. Tjek selv med dit forsikringsselskab om det kræver udvidet forsikring at træne et sted som hos Equility.

Der kan til enhver tid kræves, at du viser dokumentation for at hunden er korrekt vaccineret og forsikret.
Har hunden utøj, eller er den syg (kennelhoste, giardia, eller lignende), medtages den selvfølgelig ikke på matriklen.


Liner og seler

Din hund skal føres i line på vej til og fra hallen. I den første del af hallen som ikke er træningsområde skal din hund også føres i line. Tag først linen af hunden når I er kommet ind i træningsområdet.
Der er IKKE krav om at din hund skal føres i line i træningsområdet.

Du må ikke bruge flexline i træningsområdet. Din hund er mest fri til at arbejde hvis du ikke bruger line, men en ung eller lidt for hurtig hund kan have behov for at blive ført i line indtil den har lært at arbejde fokuseret på opstillingerne. Brug gerne en fast, ikke for lang line. Jo længere line, desto større chance for at den kan hænge fast i redskaberne under træningen.

Brug gerne en sele på din unge eller uerfarne hund, så du kan støtte den og hjælpe den til balance hvis det skulle være nødvendigt.


Er du kommet hjemmefra uden "fast" line kan du låne en line hos os.


Løbetid

Hunhunde i løbetid er velkomne, men de skal bære løbetidsbukser så længe de er i hallen. 


Nosework
Du må gerne træne nosework i træningsområdet, men brug kun hydrolat og duftene skal være placeret i dåser. Brug af olier og filtdutter er ikke tilladt. Du skal altid informere os hvis du har dyrket nosework i hallen.
Der kan evt. gives tilladelse til at udføre nosework i den del af hallen som ikke er træningsområde, men det skal ALTID aftales fra gang til gang. Der kan ligge ting i det område som man skal være ekstra opmærksom på - derfor er det kun tilladt at bruge området efter aftale.


Tid

Den faktiske lejetid af hallen er 55 minutter. 
Det er nemt at glemme tiden når man træner i hallen. Husk at der kun er 5 minutter til at forlade hallen og få hunden i bilen inden næste kunde skal ind - stil gerne en alarm på din telefon så du ikke glemmer tiden.

Tilskuere
Tilskuere har kun adgang til hallen efter forudgående aftale med Equility. Tilskuere må ikke medbringe hund i hallen.


Toilette etikette


Din hund skal være luftet inden ankomst. Equility ligger ud til en forholdsvis fredelig lukket vej med cykelsti på begge sider. Besørger din hund langs vejen skal du naturligvis samle op efter den. 
Vi har en beholder til fyldte hundeposer i hallen, brug denne frem for vores affaldbeholdere i indkørslen.


Du bedes gøre dit bedste for at begrænse din hund i at tisse inde i hallen (også på vej ud og ind  - det er ofte her, lige inden for døren, at hundefører overser at hunden markerer).

Skyl efter med vand fra vandposten hvis din hund kommer til at tisse op af inventaret i hallen. Tisser din hund på tæpper eller måtter SKAL du give besked herom når du forlader hallen så vi kan få dem rengjort.


Hold øje med om din hund besørger, saml op efter den, poser skal smides i den lille spand som er markeret med "til hundeposer". Spanden står ved indgangen til træningsområdet. Den store skraldespand er IKKE til hundeposer.

Vær særligt opmærksom hvis du har flere hunde med i hallen, og hvis en eller flere af hundene går omkring uden dit opsyn, så bedes du lave en grundig afsøgning af træningsområdet og sørge for at fjerne eventuelle efterladenskaber. 


Træn med omtanke


De svære "forhindringer" SKAL forceres roligt, for at sikre at hunden ikke træder forkert eller mister balancen.


Uerfarne hunde, meget ivrige hunde, eller hunde der ikke forudgående er trænet i balance og kropskontrol kan nemt komme til skade på nogle af “udfordringerne".


Udendørs områderne


Udendørsområderne må kun bruges efter forudgående aftale. Giv os besked når du kommer om du ønsker at benytte udendørsområderne. Din hund må føres uden snor på udendørs området, men kun hvis du kan kalde den til dig, og du skal hele tiden kunne se din hund. Vi har ind i mellem fasaner og harer på grunden, og hundene må ikke jage disse.


Undervisning


Det er ikke tilladt at bruge hallen til undervisning uden forudgående aftale med Equility.


Generelle forholdsregler i hallen


Rygning i hallen er ikke tilladt.


Uerfarne hunde, meget ivrige hunde, eller hunde der ikke forudgående er trænet i balance og kropskontrol kan nemt komme til skade på nogle af “udfordringerne.
Af samme årsag er fri leg mellem flere hunde ikke tilladt i hallen. Spørg om i kan benytte en af plænerne hvis jeres hunde har brug for lige at "krudte af" sammen.


Equilitys personale har til enhver tid ret til at opholde sig i hallen. Har du en særlig grund til at I ikke vil forstyrres, eksempelvis ved træning af nosework eller hvis din hund er meget sensitiv skal du give besked herom ved ankomst.


Efterlad hallen som du gerne vil modtage den. Ryd op efter dig, stil de ting på plads som du har flyttet rundt på. Rengør gerne vandskålen med kogende vand hvis du har benyttet den.
Finder du fejl på inventar eller udstyr, så giv endelig besked herom så vi kan få fejlene udbedret.


De små redskaber der ligger til rådighed som eksempelvis bolde, figurantdyr, balance redskaber etc. er IKKE hundelegetøj. Hvis din hund bider nogle af disse effekter i stykker skal du straks informere os herom.


Så længe der ikke er "styr på" Corona situationen skal du altid holde dig opdateret med vores gældende Corona restriktioner og anbefalinger før du møder op til din aftale. Du finder dem her

Retningslinjer sidst revideret d. 12-12-2020